• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Uw Vertrouwde Schilder in Oude Ijsselstreek

Woont u in de gemeente Oude Ijsselstreek, en bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf? Stop dan direct met zoeken. Bij GreenDot Onderhoudsplan bent u namelijk precies aan het juiste adres. Wij zijn hét schildersbedrijf van Oude Ijsselstreek, met de meest vakkundige schilders uit de regio.

Schilderwerk van de hoogste kwaliteit, en dat ook nog eens op een duurzame manier gerealiseerd? Bij GreenDot Onderhoudsplan kan het wel degelijk. Onze milieuvriendelijke manier van schilderen resulteert in kwalitatief goed schilderwerk dat jarenlang meegaat. 

Wenst u ook een duurzaam onderhoud van uw schilderwerk? Kies voor GreenDot Onderhoudsplan!

Milieuvriendelijke verf DUBOkeur

Onze schilders in Oude Ijsselstreek maken uitsluitend gebruik van duurzame verfsoorten. Zo zijn al onze producten voorzien van een DUBOkeur certificaat. Wellicht voor u een nog onbekend begrip? Wij vertellen u graag meer.

DUBOkeur is een duurzaam keurmerk wat aantoont dat een product milieuvriendelijk is. Het geeft aan dat het product niet schadelijk voor de mens of het milieu. Je kunt onze verf dus volledig veilig gebruiken. Een DUBO-keurmerk verzekert de consument bovendien van de meest duurzame keuze. 

Wenst u meer te weten over dit duurzame keurmerk van bouwproducten en grondstoffen? Lees meer informatie in onze blog over DUBOkeur.

GreenDot Onderhoudsplan voor iedere schilderklus

Als hét schildersbedrijf van Oude Ijsselstreek werken wij uitsluitend met de meest vakkundige schilders uit de regio. Alleen het allerbeste schilderwerk is goed genoeg, en wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn. 

De jarenlange ervaring van onze schilders maakt dat wij als bedrijf dan ook zeer breed inzetbaar zijn. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, er is geen klus die onze schilders in Oude Ijsselstreek uit de weg gaan. Zij gaan iedere uitdaging aan, en leveren uitsluitend het beste schilderwerk in iedere situatie.

Binnenschilderwerk 

Bent u recentelijk in een nieuwe woning getrokken, en ontbreekt het nog aan goed schilderwerk in diverse ruimtes? Geen zorgen. Ons team van professionele huisschilders staat voor u klaar!

Van badkamer tot keuken en van slaapkamer tot serre, er is geen ruimte die wij niet kunnen omtoveren tot een paleisje. Onze huisschilders beschikken over alle nodige kennis en ervaring om ook uw schilderklus tot een goed einde te brengen.

Buitenschilderwerk in ieder seizoen

Ook buitenshuis is goed schilderwerk belang. Denk aan raam- of deurkozijnen, voorgevels of dakkapellen. Gelukkig kunt u ook voor alle vormen van buitenschilderwerk vertrouwen op de expertise van GreenDot Onderhoudsplan. 

Onze buitenschilders in Oude Ijsselstreek leveren ook buitenshuis het allerbeste schilderwerk. Aangezien zij ervaring hebben binnen het lokale werkveld, zijn zij goed bekend met de diverse type woningen. Ook zijn ze op de hoogte van de eventuele uitdagingen die de omgeving met zich mee kan brengen. U kunt dus met een gerust hart uw buitenschilderwerk overlaten aan één van onze professionals.

Eenmalige schilderbeurt of schilder abonnement?

Het eenmalig inhuren van een schilder is natuurlijk altijd mogelijk, echter biedt GreenDot Onderhoudsplan ook nog een tweede optie. Wij onderscheiden onszelf namelijk van andere schildersbedrijven in Oude Ijsselstreek middels het aanbod van een schilder abonnement. Wat wil dit zeggen, een schilder abonnement?

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement biedt de klant een zeer uitgebreide service. Onze experts stellen namelijk een volledig onderhoudsplan op voor al het schilderwerk in en rondom uw woning. Op deze manier heeft u hier zelf dus helemaal geen omkijken meer naar. 

Vervolgens dragen onze onderhoudsschilders ook tijdig zorg voor dit onderhoud. Met ons schilder abonnement bent u dus te allen tijde voorzien van goed onderhouden schilderwerk. Het voordeel is daarnaast dat u de kosten kunt spreiden. Ons abonnement gaat gepaard met heldere financiële afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Twijfelt u nog of een schilder abonnement iets voor u is? Wij voorzien u graag van een passend advies.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Wenst u meer te weten over de tarieven die wij hanteren voor uw schilderklus? Wij vertellen het u graag. U kunt heel eenvoudig een offerteaanvraag doen via de website. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een offerte op maat die aansluit bij uw wensen. 

Om een passende offerte te kunnen opstellen, zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van het betreffende oppervlak. Onze experts kunnen op basis van deze foto’s namelijk een goede inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en ook kunnen ze beoordelen welke schilderwerkzaamheden nodig zijn. Deze informatie verwerken wij vervolgens voor u in een offerte op maat. 

U ontvangt maar liefst twee offertes om precies te zijn. Bij GreenDot Onderhoudsplan krijgt u namelijk altijd de keuze tussen een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons schilder abonnement. Beide keuzes gaan gepaard met heldere afspraken, en resulteren uitsluitend in het allerbeste schilderwerk. Altijd duurzaam en bovendien altijd voor een eerlijke prijs.