• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Uw Vertrouwde Schilder in Ermelo

Bent u op zoek naar een goede schilder in Ermelo of omgeving? Dan bent u bij GreenDot Onderhoudsplan aan het juiste adres. Wij zijn hét vertrouwde adres voor al uw schilderwerk. Binnen- of buitenschilderwerk, onze professionals staan paraat om iedere klus te klaren. 

GreenDot Onderhoudsplan werkt uitsluitend met vakkundige schilders die beschikken over een zeer brede vakkennis. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw schilderklus in goede handen is. Onze schilders in Ermelo hanteren een duurzame manier van werken, die resulteert in het allerbeste schilderwerk. De hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ja, ik wil ook een professionele schilder in Ermelo inhuren!

Veelzijdig inzetbaar schildersbedrijf in Ermelo

De jarenlange ervaring van onze professionele schilders maakt dat wij als schildersbedrijf zeer breed inzetbaar zijn. Er is geen uitdaging die wij uit de weg gaan, en iedere klus eindigt in schilderwerk van de hoogste kwaliteit. 

Heeft u binnenshuis een schilderklus die nodig eens aangepakt moet worden of kan de buitenzijde van uw woning wel een likje verf gebruiken? Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunt u terecht bij GreenDotOnderhoudsplan. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen al jarenlang op de expertise van onze professionals.

Wist u dat wij iedere schilderklus op een duurzame manier aanpakken? Onze schilders in Ermelo hanteren uitsluitend een milieuvriendelijke manier van schilderen. Dit is bij ons simpelweg de norm. 

Duurzaamheid is belangrijk

Als hét schildersbedrijf van Ermelo hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat iedereen duurzame alternatieven zou moeten gebruiken op het gebied van woningonderhoud. Daarom werken wij uitsluitend met duurzame producten. 

Onze verfsoorten zijn allemaal voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit keurmerk toont aan dat onze verf volledig milieuvriendelijk is, niet schadelijk voor de mens of het milieu. Met DUBOkeur weet u zeker dat u de meest duurzame keuze heeft gemaakt. 

Wilt u meer weten over DUBOkeur. Lees het hier!

Het beste binnenschilderwerk

Voor al uw binnenschilderwerk hebben wij het juiste vakmanschap in huis. Onze huisschilders in Ermelo zijn zeer ervaren, en klaren iedere schilderklus in een handomdraai.

Naast het allerbeste schilderwerk, gaan onze professionals ook zeer netjes te werk. De werkplek wordt te allen tijde netjes achtergelaten, zodat u geen hinder ondervindt aan de aanwezigheid van onze schilders. 

Van volledige nieuwbouwwoningen schilderen tot een enkele wand in de woonkamer, hoe groot of hoe klein de klus ook mag zijn, onze vakkundige schilders staan voor u klaar! Wenst u ook het beste schilderwerk binnenshuis? Neem contact op met GreenDotOnderhoudsplan.

In ieder seizoen het beste buitenschilderwerk

Ook voor iedere schilderklus buitenshuis kunt u rekenen op GreenDot Onderhoudsplan. Onze professionele buitenschilders in Ermelo zijn middels hun jarenlange ervaring goed bekend met het lokale werkveld. De diverse soorten woningen kennen zij reeds, en ook zijn zij bekend met de uitdagingen die de omgeving met zich mee kan brengen.

Van raamkozijnen tot dakkapel en van buitenverblijf tot voorgevel, voor al uw buitenschilderwerk is er een vakkundige buitenschilder van GreenDotOnderhoudsplan. Ook buitenshuis wordt er natuurlijk op een milieuvriendelijke manier geschilderd. Altijd duurzaam en altijd met het beste resultaat! 

Eenmalige schilderbeurt of schilder abonnement?

GreenDot Onderhoudsplan onderscheidt zich van andere schildersbedrijven in Ermelo met het aanbod van een schilder abonnement. Onze klanten kunnen kiezen voor een compleet milieuvriendelijk schilder abonnement.

Hierbij stellen onze onderhoudsschilders een onderhoudsplan op voor al het schilderwerk in en rondom uw woning. Vervolgens wordt dit onderhoud ook uitgevoerd door onze professionals, wanneer de tijd daar is. Een compleet verzorgde service die ervoor zorgt dat u onbezorgd kunt wonen. 

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement gaat uiteraard gepaard met heldere afspraken, zo ook op financieel gebied. Op deze manier kunt u de kosten van uw schilderonderhoud spreiden, en weet u bovendien altijd waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten achteraf, maar wel altijd het mooiste schilderwerk.

Offerte schilder in Ermelo

Heeft u interesse in onze schilderdiensten? Dan wilt u ongetwijfeld meer weten over de tarieven die wij hanteren. Vraag daarom snel en vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen ons best doen om u te voorzien van een offerte op maat die aansluit op uw wensen.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s. Op basis hiervan kunnen onze experts een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en de benodigde werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Deze informatie verwerken wij vervolgens voor u in een persoonlijke offerte.

Kiest u voor een eenmalige schilderbeurt of wilt u ons milieuvriendelijke schilder abonnement proberen? De keuze is aan u! Wat uw keuze ook wordt, u bent altijd verzekerd van het allerbeste schilderwerk. Altijd duurzaam, altijd hoge kwaliteit en dat alles voor een eerlijke prijs.