• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Uw Schildersbedrijf in Oldebroek

Een goede schilder vinden is zo eenvoudig nog niet. Er zijn namelijk zoveel zaken waar u op moet letten. Wanneer u vervolgens op het grote aanbod stuit, zou het goed kunnen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heeft u GreenDot Onderhoudsplan gevonden. 

Wij zijn hét schildersbedrijf van Oldebroek waarop u kunt rekenen voor al uw schilderwerk. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Veelzijdige schilders, een duurzame manier van werken en altijd een scherpe prijs. Dit is kort en bondig wat GreenDot Onderhoudsplan u te bieden heeft. Ervaar het zelf!

Brede vakkennis en jarenlange ervaring

Wellicht vraagt u zich af waarom u blindelings zou kunnen vertrouwen op onze vakkundige schilders in Oldebroek. Een zeer begrijpelijke vraag. Wij vertellen u dan ook graag wat meer over onze professionele en vakkundige schilders. 

Er is een reden dat GreenDot Onderhoudsplan uitsluitend met de meest vakkundige schilders uit de regio werkt. Wij wensen onze klanten namelijk te allen tijde te kunnen voorzien van het allerbeste schilderwerk. Gelukkig hebben wij een sterk vertrouwen in onze schilders, en dat kunt u ook hebben. 

Onze professionals beschikken namelijk over een zeer brede vakkennis. Schilderen is niet alleen hun vak, het is hun passie. En dit ziet u simpelweg terug in het schilderwerk. Alleen het allerbeste schilderwerk is goed genoeg. Met minder dan perfect zijn wij simpelweg niet tevreden. 

Naast de nodige kennis op diverse vlakken, beschikken onze schilders ook over jarenlange ervaring. Deze ervaring zetten zij met alle liefde in om al onze klanten te allen tijde zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Wilt u deze passie en ervaring ook terugzien in uw schilderwerk? Kies dan voor GreenDotOnderhoudsplan!

Duurzaam schilderwerk van de hoogste kwaliteit

Net zoals velen in deze tijd, heeft u duurzaamheid ongetwijfeld ook hoog in het vaandel staan. We proberen immers allemaal ons deel te doen in het verduurzamen van onze samenleving. Daarom dragen ook wij ons steentje bij.

Onze schilders in Oldebroek hanteren te allen tijde een milieuvriendelijke manier van schilderen, voor ieder vorm van binnen- of buitenschilderwerk. Dit betekent echter niet dat u inlevert op kwaliteit! De kwaliteit blijft ongekend hoog, en u kunt zelfs nog langer plezier hebben van ons duurzame schilderwerk. 

Om een milieuvriendelijke manier van schilderen te kunnen garanderen, werken onze schilders uitsluitend met de meest duurzame producten. Zo zijn al onze verfsoorten voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit is een duurzaam keurmerk wat aantoont dat onze verf milieuvriendelijk is, en dus niet schadelijk voor de mens of het milieu. 

Meer weten over dit interessante keurmerk? Lees onze blog over DUBOkeur.

Ons unieke schilder abonnement

Als hét schildersbedrijf van Oldebroek onderscheiden wij ons graag van andere schildersbedrijven uit de regio. Dit doen wij naast onze duurzame manier van werken ook met het unieke aanbod van een schilder abonnement. Wat houdt dit precies in?

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement is er voor iedereen die onbezorgd wil wonen, en altijd verzekerd wilt zijn van goed onderhouden schilderwerk. Onze experts stellen een onderhoudsplan voor u op, waarin zij vastleggen welke schilderwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe frequent dit dient te gebeuren. Vervolgens dragen onze onderhoudsschilders in Oldebroek ook tijdig zorg voor dit onderhoud.

Op deze manier heeft u zelf dus helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw schilderwerk. Uiteraard gaat ons milieuvriendelijke schilder abonnement gepaard met heldere afspraken. Ook op financieel gebied weet u op voorhand precies waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten achter, wél altijd het allerbeste schilderwerk. 

Het belang van goed onderhouden schilderwerk

Waarom is het zo belangrijk om aandacht te besteden aan een tijdig onderhoud van uw schilderwerk? Dit heeft diverse redenen. Om te beginnen biedt het natuurlijk een mooie uitstraling van uw woning, zeker niet onbelangrijk.

Daarnaast biedt een goede verflaag uw woning ook bescherming. Het werkt als bescherming tegen bijvoorbeeld houtrot en schimmelvorming. Zorg daarom altijd voor een optimale verflaag, en besef ook dat invloeden van buitenaf het schilderwerk kunnen beschadigen. Een tijdig onderhoud kan dan ook echt cruciaal zijn. 

Meer weten over het belang van een goed schilderonderhoud? Lees het in onze blog!

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u onze schilders in Oldebroek inschakelen voor uw schilderklus? Dan wenst u ongetwijfeld meer te weten over de tarieven die wij hanteren. U wilt immers weten wat de schilderklus u gaat kosten. Gelukkig kunt u op onze website heel eenvoudig een offerteaanvraag doen.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s. Op basis hiervan kunnen onze experts namelijk een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk en de benodigde werkzaamheden. Deze informatie verwerken wij vervolgens in een persoonlijke offerte op maat.

Wenst u een eenmalige schilderbeurt af te nemen of kiest u voor ons schilder abonnement? Welke keuze u ook maakt, het allerbeste schilderwerk voor een eerlijke prijs is hoe dan ook een garantie.