• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Schildersbedrijf in Lochem

Woont u in Lochem of omgeving, en bent u op zoek naar een goede schilder? Stop dan met zoeken, u heeft ons namelijk gevonden! GreenDot Onderhoudsplan is hét schildersbedrijf in Lochem voor al uw schilderwerk. 

Vakkundige schilders die schilderwerk van het hoogste niveau leveren, daaruit bestaat het enthousiaste team van GreenDot Onderhoudsplan. U kunt dan ook voor al uw schilderwerk rekenen op de expertise van onze schilders in Lochem. 

Ik wil een professionele schilder in Lochem voor mijn schilderwerk!

Vakkundige schilders in Lochem

Wanneer u een schilder inhuurt, wenst u uiteraard dat deze goede kennis van zaken heeft. U wilt immers het allerbeste schilderwerk geleverd krijgen. Bij GreenDotOnderhoudsplan bent u in dat geval aan het juiste adres.

Wij werken uitsluitend met de meest vakkundige schilders in Lochem. Hun jarenlange ervaringen met diverse vormen van schilderwerk maakt dat zij zeer breed inzetbaar zijn. Geen klus is hen te veel, en iedere opdracht eindigt in het mooiste schilderwerk. 

Naast de expertise van onze schilders, is het ook fijn te weten dat zij goed bekend zijn met het lokale werkveld. Dit maakt dat de diverse type woningen hen niet vreemd zijn, en ze goed om kunnen gaan met eventuele uitdagingen die de omgeving met zich mee kan brengen. 

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

Als hét schildersbedrijf van Lochem hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Op deze manier krijgen wij namelijk het allerbeste beeld van uw wensen, en kunnen wij ook zo goed mogelijk aan deze wensen voldoen. 

Een open communicatie zorgt bovendien voor een goede sfeer en algehele samenwerking. Bij ons voelt de klant zich altijd gehoord, en ook zult u merken dat onze schilders zeer toegankelijk zijn. Wel zo fijn wanneer u een voor u onbekende schilder toegang verleent tot uw woning. 

Milieuvriendelijk schilderwerk

Vind u duurzaamheid belangrijk? Dat treft, wij ook! Als schildersbedrijf hebben wij duurzaamheid zelfs zeer hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook van mening dat iedereen duurzame alternatieven zou moeten gebruiken waar mogelijk. 

Om een duurzame manier van werken te kunnen garanderen gebruiken onze schilders uitsluitend milieuvriendelijke producten. Al onze verfsoorten zijn dan ook voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit keurmerk toont aan dat onze verf veilig te gebruiken is, niet schadelijk voor mens of milieu. 

Voor al het duurzame onderhoud van uw schilderwerk belt u dus met GreenDot Onderhoudsplan in Lochem!

Schilder abonnement

Wist u dat u bij GreenDot Onderhoudsplan ook kunt kiezen voor een schilder abonnement? Dit is dé manier om de kosten voor het onderhoud te spreiden, en bovendien altijd te genieten van mooi schilderwerk zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Wanneer u kiest voor ons schilder abonnement dragen onze onderhoudsschilders gedurende langere periode zorg voor het onderhoud van al uw schilderwerk, zowel binnen- als buitenshuis. Wanneer uw woning weer toe is aan een nieuwe verflaag, ontvangt u vanzelf een bericht van GreenDot Onderhoudsplan.

In overleg met u maken onze schilders een afspraak op een moment dat dit u het beste uitkomt. Zij zijn daarin zeer flexibel. Het hele jaar door zijn onze schilders actief, zij laten zich dus echt niet afschrikken door slechtere weersomstandigheden. In ieder seizoen vertrouwt u voor uw schilderwerk op de onderhoudsschilders van GreenDot Onderhoudsplan. 

Het belang van goed schilderwerk

U bent ongetwijfeld bekend met het feit dat goed schilderwerk zeer belangrijk is. In verband met diverse invloeden van buitenaf is het ook noodzakelijk om uw schilderwerk frequent te onderhouden. 

Een tijdig onderhoud van uw schilderwerk zorgt om te beginnen voor een goede uitstraling van uw woning. Het oog wil immers ook wat. Echter heeft een goed onderhoud ook andere voordelen. 

Een goede verflaag biedt uw woning ook bescherming. Zo helpt het problemen als houtrot en schimmelvorming te voorkomen. Het investeren in schilderonderhoud maakt dat u op de lange termijn juist geld bespaart. 

Meer weten over het belang van tijdig onderhoud? Lees onze blog!

Schilder offerte aanvragen in Lochem

Meer weten over de tarieven die wij hanteren voor uw schilderklus? Vraag gratis een offerte bij ons aan! Wij zorgen voor een compleet kostenplaatje, wat u in één oogopslag inzicht zal geven in de kosten van uw schilderklus. 

Om een passende offerte op te kunnen stellen, zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van het betreffende oppervlak. Deze kunnen onze experts namelijk goed gebruiken om een inschatting te maken van de huidige staat van het schilderwerk, en de benodigde werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. 

U kunt uiteraard kiezen voor een eenmalige schilderbeurt, echter behoort ons schilder abonnement ook tot de mogelijkheden. Welke keuze u ook maakt, u kunt ervan uitgaan dat iedere klus eindigt in het allerbeste schilderwerk.

Goed en duurzaam schilderwerk voor een eerlijk prijsje? Dan zit u goed bij GreenDot Onderhoudsplan!