• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Schildersbedrijf in Brummen

Het vinden van een betrouwbaar schildersbedrijf in Brummen is niet eenvoudig. Wellicht zorgt het grote aanbod er zelfs voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dus welk schildersbedrijf moet u kiezen om verzekert te zijn van het beste schilderwerk en een optimale service?

Als hét schildersbedrijf van Brummen doet het ons deugt u te kunnen meedelen dat u bij ons aan het juiste adres bent. GreenDot Onderhoudsplan is werkzaam in geheel Brummen en omstreken en levert al jarenlang het allerbeste schilderwerk. Altijd de hoogste kwaliteit, en dat ook nog eens op een duurzame manier!

Neem contact op met GreenDot Onderhoudsplan om uw volgende schilderklus te bespreken!

Ervaren schilder in Brummen 

Wij werken uitsluitend met de beste schilders uit de regio. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en voeren hun vak met veel passie uit. Bovendien zijn onze schilders in Brummen zeer breed inzetbaar. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om onze klanten met diverse soorten schilderklussen van dienst te kunnen zijn.

Onze onderhoudsschilders zijn van alle markten thuis. Geen klus is ons te groot of te klein, en geen enkel verzoek is ons vreemd. U wenst en wij creëren. Een glimlach op het gezicht van iedere klant, daar doen we het voor!

Winterse kou of zomerse hitte, onze buitenschilders laten zich niet tegenhouden. U kunt het hele jaar door in ieder seizoen vertrouwen op de professionals van GreenDot Onderhoudsplan. 

Milieuvriendelijke schilder in Brummen

Als bedrijf hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als huiseigenaar is dit ongetwijfeld een mening die u deelt. We willen immers allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving voor de toekomst.

Samen proberen we allemaal iets bewuster te leven en gebruik te maken van duurzame alternatieven. Hierin doen ook wij ons deel. Naast het hanteren van milieuvriendelijke schildertechnieken, maken onze schilders uitsluitend gebruik van duurzame producten. 

Al onze verfsoorten zijn bijvoorbeeld voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit keurmerk laat de consument weten dat een product milieuvriendelijk is en dus niet schadelijk voor mens of milieu. Bovendien geeft het aan dat een product tot de meest duurzame keuze behoort. 

Wenst u voor het schilderonderhoud van uw woning ook de meest duurzame keuze te maken? Dan is GreenDotOnderhoudsplan hét schildersbedrijf voor u!

Ons schilder abonnement

Als hét schildersbedrijf van Brummen onderscheiden wij ons met het aanbod van een schilder abonnement. Een complete service waarbij onze onderhoudsschilders zorgdragen voor al het schilderwerk in en rondom uw woning, niet eenmalig maar gedurende een langere periode.

Bij gebruik van ons milieuvriendelijke schilder abonnement, heeft u de komende jaren dus helemaal geen omkijken meer naar het schilderwerk in uw woning. Onze professionals zorgen overal voor. Zij zorgen niet alleen voor het beste schilderwerk maar beoordelen ook de benodigde frequentie van het onderhoud. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat dit zeer nauwkeurig voor u in te schatten.

Is het weer tijd voor een nieuwe verflaag? Dan nemen onze onderhoudsschilders in Brummen vanzelf contact met u op om een afspraak te maken. Hierin tonen wij een grote mate van flexibiliteit. Op deze manier vinden we altijd een moment dat schikt voor beide partijen. 

Ja, ik wil ook gebruikmaken van een schilder abonnement!

Het belang van goed onderhouden schilderwerk

U heeft ongetwijfeld wel gehoord van het belang van goed onderhouden schilderwerk. Maar waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om het schilderwerk in en rondom uw woning te onderhouden? Hier zijn diverse redenen voor. 

Om te beginnen biedt goed schilderwerk natuurlijk een mooie uitstraling aan uw woning. Zeker niet geheel onbelangrijk! Maar ook kan een goede verflaag bescherming bieden aan uw woning. Zo voorkomt het bijvoorbeeld zaken als houtrot en schimmelvorming.

Hoewel het schilderonderhoud van uw woning kosten met zich meebrengt, is het nog altijd voordeliger dan de kosten die komen kijken bij het vervangen van bijvoorbeeld gehele kozijnen in het geval van houtrot. Neem dus de slimme weg, en kies ervoor uw schilderwerk goed en frequent te onderhouden.

Vind u het lastig in te schatten hoe vaak uw woning vraagt om schilderonderhoud? Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Offerte schilder in Brummen

U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten die uw schilderklus met zich mee zal brengen. Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag doen, zodat u de kosten duidelijk in beeld krijgt. Wij voorzien u van een offerte op maat die aansluit bij uw wensen.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van de schilderklus. Op basis hiervan kunnen onze professionals namelijk een inschatting maken van zowel de huidige staat als de benodigde schilderwerkzaamheden. 

Bij GreenDot Onderhoudsplan kunt u altijd kiezen voor een eenmalige schilderbeurt, maar ook ons milieuvriendelijke schilder abonnement behoort tot de mogelijkheden. Beide opties gaan gepaard met heldere afspraken en u bent altijd verzekerd van een eerlijke prijs.