• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Schildersbedrijf Gelderland

Wij bieden een grote diversiteit aan schilderwerkzaamheden. Hier is kennis, kwaliteit, en vakmanschap voor nodig. Laat dat nu precies zijn wat wij volop in huis hebben. Wij houden ons als hét schildersbedrijf van Gelderland bezig met het schilderen van woningen, kantoren, en nog veel meer. In zomer en winter, zowel binnen- als buitenshuis, geen klus is ons te veel.  

Wij werken uitsluitend met opgeleide vak schilders. Zij zetten hun jarenlange ervaring graag in om u altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Zowel kwaliteit als klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan pas weg wanneer u voor de volle honderd procent tevreden bent met de klus die u ons heeft toevertrouwd. 

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij hét schildersbedrijf dat bij uw wensen aansluit. Onze onderhoudsschilders werken namelijk uitsluitend op een milieuvriendelijke manier, met alleen de meest duurzame producten. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat al onze verven zijn voorzien van een DUBOkeur certificaat. Gegarandeerd kwaliteit en duurzaamheid. 

Heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passende reactie. 

Ons werkgebied: