• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Schilder Nodig in Ede? GreenDotOnderhoudsplan voor iedere klus!

Het vinden van een goede en betrouwbare schilder in Ede is niet altijd eenvoudig. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u een weloverwogen keuze maakt, en ook wilt u gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Gelukkig heeft u GreenDot Onderhoudsplan gevonden. 

Onze zeer ervaren schilders in Ede hebben een grote vakkennis. Hun jarenlange ervaring zetten zij graag in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als bedrijf hechten wij veel waarde aan een open communicatie met onze klanten, en een duurzame manier van werken. Het allerbeste duurzame schilderwerk voor een eerlijke prijs? GreenDotOnderhoudsplan klaart de klus!

Hét schildersbedrijf van Ede en omstreken

Op zoek naar het beste schildersbedrijf van Ede? Zoek dan niet verder. Wij bieden schilderdiensten aan in geheel Ede en omstreken. Onze schilders garanderen niet alleen het allerbeste schilderwerk, ze doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Zo kunt u dus ook uw steentje bijdragen aan het verduurzamen van onze samenleving. 

Als hét schildersbedrijf van Ede bieden wij een breed aanbod aan diverse soorten schilderdiensten. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw binnenschilderwerk, maar ook iedere schilderklus buitenshuis pakken wij zonder problemen voor u aan. Dit alles doen wij met het gebruik van milieuvriendelijke verfsoorten die niet schadelijk zijn voor mens of milieu.

Naast een eenmalige schilderbeurt kunt u bij ons ook kiezen voor een schilder abonnement. Ons milieuvriendelijke schilder abonnement biedt een volledige service, waarbij onze schilders jarenlang zorgdragen voor het schilderonderhoud in en rondom uw woning. Dit abonnement gaat uiteraard gepaard met heldere afspraken, ook op financieel gebied.

Meer weten over ons milieuvriendelijke schilder abonnement? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een passende reactie. 

Binnenschilderwerk – Het beste resultaat

Het uitvoeren van diverse schilderklussen binnenshuis is voor ons niets nieuws. Onze huisschilders zijn zeer vakkundig, en er is dan ook geen schilderklus waar zij geen raad mee weten. Of u nu uw volledige woning wilt laten schilderen of dat het slechts gaat om een enkel wandje, onze schilders in Ede staan voor u klaar. 

Ook binnenshuis wordt iedere schilderklus op een milieuvriendelijke manier uitgevoerd. Onze huisschilders werken uitsluitend met duurzame verfsoorten. Als onze producten zijn voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit geeft aan dat onze producten niet schadelijk zijn voor mens of milieu en bovendien behoren tot de meest duurzame keuze. Meer weten over dit duurzame keurmerk? Lees onze blog over DUBOkeur!

Buitenschilder in Ede nodig?

Ook voor iedere schilderklus buitenshuis kunt u rekenen op de professionals van GreenDot Onderhoudsplan. Onze buitenschilders zijn bekend met het lokale werkveld, en weten dus met welke uitdagingen zij eventueel te maken kunnen krijgen. Geen schilderklus is hen vreemd en geen wens is te veel. 

Van deurkozijn tot dakkapel en van voorgevel tot raamkozijn, wij klaren iedere klus zonder problemen. Ongeacht de weersomstandigheden garanderen wij een strak eindresultaat van de hoogste kwaliteit. Nadat wij uw schilderklus hebben afgerond, kunt u weer jarenlang vooruit met prachtig schilderwerk. 

Naast het beste resultaat garanderen wij ook de duurzaamheid van iedere schilderklus. Het is van groot belang dat we als samenleving allemaal ons steentje bijdrage aan een duurzame samenleving. Daarom werken wij bij GreenDot Onderhoudsplan uitsluitend met milieuvriendelijke producten, ook wanneer wij schilderen buitenshuis. Want iedereen wil zijn woning toch op een duurzame manier onderhouden?

Eenmalige schilderbeurt of schilder abonnement

GreenDot Onderhoudsplan onderscheidt zich van andere schildersbedrijven in Ede met het aanbod van een milieuvriendelijk schilder abonnement. Wanneer u een schilder abonnement bij ons afsluit, gaan we voor een bepaalde periode een samenwerking met elkaar aan. Dit kan zelfs voor de duur van enkele jaren. 

Ons schilder abonnement biedt onze klanten een complete service. Onze onderhoudsschilders dragen namelijk gedurende langere periode zorg voor al het schilderwerk in en rondom uw woning. Op deze manier heeft u hier zelf dus helemaal geen omkijken meer naar. Ideaal toch?

Twijfelt u of het gebruik van ons schilder abonnement ook voordelig kan zijn voor uw situatie? Wij voorzien u graag van een advies op maat!

Schilder offerte Ede aanvragen

Heeft u interesse in onze dienstverlening, wilt u meer weten over onze werkwijze of wenst u inzicht in de tarieven die wij hanteren? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van het betreffende oppervlak. Op basis hiervan kunnen onze experts een inschatting maken van de huidige staat en de benodigde werkzaamheden. Vervolgens komen wij bij u terug met een offerte op maat, hetzij voor een eenmalige schilderbeurt of met gebruik van ons schilder abonnement. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en geen verzoek is ons vreemd. Uw wensen zijn onze wensen, en wij zijn pas volledig tevreden als u dat ook bent!