• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Partner worden van GreenDot Onderhoudsplan? Meld je nu aan!

GreenDot Onderhoudsplan is hét allround schildersbedrijf bij jou in de buurt. Klanten kunnen bij ons terecht voor allerhande schilderklussen. Van binnen- en buitenschilderwerk tot een compleet meerjarig onderhoudsplan. 

Voor onze klussen zijn wij regelmatig op zoek naar extra professionele handjes. Heb jij interesse in een mogelijke samenwerking met GreenDot Onderhoudsplan? Dan kun je jouw bedrijf aanmelden als partner.

Wat is GreenDot Onderhoudsplan?

GreenDot Onderhoudsplan is een duurzaam schildersbedrijf. Wij vinden namelijk dat het tijd is dat de schildersbranche een stuk milieuvriendelijker gaat worden. Daarom pakken wij onze schilderklussen anders aan. 

Wij werken enkel met milieubewuste verf die veel minder schadelijk is voor mens en milieu. Verf is doorgaans namelijk ontzettend vervuilend. Zowel de productie als de afvalstoffen zijn schadelijk en niet duurzaam. Daarom is al onze verf voorzien van het DUBOkeur certificaat. Zo kunnen we onze klanten de zekerheid bieden dat hun klus op een milieuvriendelijke manier geklaard wordt. Daarnaast staan wij voor professionele topkwaliteit in schilderwerken. 

Wij zien al onze schilderwerkzaamheden als een uitgelezen kans om ook iets goeds voor de wereld te doen naast dat we topkwaliteit leveren. Deel jij onze werk- en denkwijze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wordt onze partner!

Zie jij jouw schilderklussen ook als uitgelezen kansen om iets goeds voor de wereld te doen? Of zou je graag milieuvriendelijker te werk gaan, maar weet je niet goed hoe? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wordt partner van GreenDot Onderhoudsplan en voordat je het weet is jouw personeel net zo enthousiast over onze werkwijze als wijzelf.

Voor onze grotere klussen hebben wij vaak extra handjes nodig. Professionele vaklui met verstand van zaken en een hands-on mentaliteit. Zodra wij extra hulp kunnen gebruiken, doen we een beroep op onze partners om samen de planning rond te krijgen.

Deze capaciteitsvraag zetten we tijdig uit om zo elkaars capaciteit optimaal te kunnen benutten. Natuurlijk altijd met vooraf afgesproken tarieven en werktijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De voordelen van een samenwerking

Herken jij je in onze manier van werken? En sta je open voor een langdurige, duurzame relatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij een samenwerking profiteer je niet alleen mee van ons marktaandeel en naamsbekendheid, maar werken we ook samen verder aan de professionalisering van onze diensten.

Door het delen van ervaring, de optimale inzet van personeel en slim gebruik van materialen wordt het mogelijk om elkaar positie in de branche te versterken. Daarom komen we graag in contact met partners die dezelfde werkwijze hebben of openstaan hiervoor. Want samen staan we sterk!

Heb je interesse om partner te worden? Of ga je graag eens vrijblijvend met ons in gesprek over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.