• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en milieubewust schilderbedrijf? Dan bent u bij GreenDot Onderhoudsplan aan het goede adres! Bij ons staat de klant centraal. Dit houdt in dat we met u van tevoren duidelijk afspraken maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

We maken van tevoren altijd heldere afspraken met u, zodra u de gratis offerte heeft aangevraagd vragen wij om gedetailleerde foto’s van de huidige staat van het schilderwerk. Vervolgens krijgt u binnen 1 werkdag 2 offertes. 1 voor een eenmalige schilderbeurt en 1 in combinatie met ons schilder abonnement.

Waarom een schilder abonnement?

Een schilder abonnement heeft als grootste voordeel dat u onbezorgd uw schilderwerk kunt laten onderhouden. Ook heeft een abonnement als voordeel dat u al weet wat u aan kosten kwijt bent, ook zit u bij ons niet vast aan vervelende verplichten zoals een opzegtermijn. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent, en kunt u wanneer u dit zelf wilt ook opzeggen!

Wij gebruiken milieubewuste verven

Er is geen toekomst als we nu niet iets anders gaan doen. Veel verven zijn erg vervuilend voor het milieu, beide in productie en als afvalstof. Wij maken gebruik van volledig milieubewuste verf, omdat wij het belangrijk vinden om bij te dragen aan een duurzamere wereld, waar wij dat kunnen.

Alle verven waar wij mee schilderen zijn voorzien van het DUBOkeur certificaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van milieuvriendelijk schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Van het eenmalig schilderen van uw woonhuis, tot onderhoud van schilderwerk of het tegengaan van houtrot: wij kunnen u in al deze gevallen van dienst zijn! Wij vinden het belangrijk om samen met u heldere afspraken te maken, en ook financieel duidelijk te zijn over de kosten. En dat alles met milieubewuste verf. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis offerte aan te vragen. 

Milieubewust schilderbedrijf