• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Veelzijdige Schildersbedrijf van Bronckhorst

Bent u woonachtig in het mooie Bronckhorst, en bent u op zoek naar een goede schilder die uw woning kan voorzien van het allerbeste schilderwerk? Dan bent u bij GreenDot Onderhoudsplan aan het juiste adres. Wij werken niet alleen met de meest vakkundige schilders in Bronckhorst, maar verzekeren u ook van het beste en meest duurzame schilderwerk. 

Een kleine klus binnenshuis of juist een groot project aan de buitenzijde van uw woning, onze professionals schieten u graag te hulp. Goede communicatie, heldere afspraken en de allerbeste service, deze garantie bieden wij al onze klanten!

Breed inzetbare schilders in Bronckhorst

GreenDot Onderhoudsplan werkt uitsluitend met de meest vakkundige schilders. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het werkveld. Deze ervaring zetten zij graag in om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Waar kunt u ons zoal voor inschakelen?

Binnenschilderwerk – Het beste resultaat in uw woning

Is er binnenshuis een schilderklus die nodig eens aangepakt moet worden? Dat helpen wij u graag verder. Onze huisschilders zorgen voor het allermooiste schilderwerk in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Hoe groot of hoe klein de klus ook mag zijn, onze professionals draaien hun hand er niet voor om. 

Onze huisschilders hebben een grote passie voor hun vak. Dit maakt dat zij uw wensen hoog in het vaandel hebben staan, en hun uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen. 

Wilt u ook één van onze professionals inschakelen voor uw schilderklus? Neem vrijblijvend contact op met GreenDot Onderhoudsplan.

Buitenschilderwerk – Het hele jaar door

Ook wanneer de buitenzijde van uw woning schilderonderhoud vergt, kunt u bij ons terecht. Wij werken met de beste buitenschilders van Bronckhorst. Niet alleen in de warme zomermaanden maar ook in de strenge wintermaanden kunt u op ons rekenen. Onze schilders laten zich namelijk niet afschrikken door wat wind, regen of kou. 

Het voordeel van onze buitenschilders in Bronckhorst is dat zij bekend zijn met het lokale werkveld. Dit betekent dat zij bekend zijn met de diverse woningen en de eventuele uitdagingen die de omgeving met zich mee kan brengen.

Van raamkozijnen tot voorgevels en van dakkapel tot bijgebouw, voor iedere klus buitenshuis belt u gewoon even met GreenDot Onderhoudsplan.

Milieuvriendelijk schildersbedrijf in Bronckhorst

Als bedrijf hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Iets waar u als huiseigenaar ongetwijfeld ook veel waarde aan hecht. Het zal u dan ook geruststellen te weten dat wij iedere schilderklus op een milieuvriendelijke manier uitvoeren, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van het schilderwerk.

Onze schilders in Bronckhorst hanteren te allen tijde een milieuvriendelijke manier van schilderen. Dit doen zij onder andere door uitsluitend gebruik te maken van de meest duurzame producten. Zo zijn bijvoorbeeld al onze verfsoorten voorzien van een DUBOkeurcertificaat.

Een DUBOkeur certificaat geeft aan dat een product milieuvriendelijk is, en dus niet schadelijk voor mens of milieu. Ook verzekert het u ervan dat u de meest duurzame keuze heeft gemaakt.

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement

Wij onderscheiden onszelf graag van andere schildersbedrijven met ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Deze mogelijkheid bieden wij aan al onze klanten. Wanneer een klant een schilder abonnement bij ons afsluit, dragen wij gedurende langere tijd zorg voor al het schilderonderhoud in en rondom de woning van onze klant. Onze onderhoudsschilders stellen vast hoe vaak er onderhoud nodig is, en maken in overleg met u een afspraak wanneer dit u het beste uitkomt.

We kunnen dus wel stellen dat ons schilder abonnement onze klanten in staat stelt om onbezorgd te wonen, en dat ook nog eens met een goed geweten. Want ook ons schilder abonnement gaat gepaard met onze milieuvriendelijke manier van werken. 

Wilt u weten of ons schilder abonnement ook interessant kan zijn voor u? Wij denken graag met u mee.

Het belang van goed onderhouden schilderwerk

Een goed en frequent onderhoud van het schilderwerk in en rondom uw woning is van groot belang. Om te beginnen biedt het natuurlijk een mooie uitstraling en kan het de waarde van uw woning ten goede komen. 

Ook draagt een goede verflaag bij aan het voorkomen van problemen als houtrot en schimmelvorming. Het is dus essentieel dat er op een professionele manier een goede beschermende verflaag wordt aangebracht. 

Wilt u meer weten over het belang van goed onderhoud schilderwerk? Lees dan onze blog!

Schilder offerte aanvragen in Bronckhorst

Wanneer u besluit een professionele schilder in te huren, wilt u uiteraard meer weten over de kosten die hiermee gepaard gaan. Daarom kunt u heel eenvoudig en gratis een offerteaanvraag doen via onze website. Wij zorgen voor een offerte op maat die aansluit op uw wensen. 

Om een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen, zullen wij u vragen om ons enkele foto’s van de schilderklus toe te sturen. Op basis hiervan kunnen onze professionals namelijk een inschatting maken van de huidige staat en het benodigde schilderwerk. 

U kunt kiezen voor een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Welke keuze u ook maakt, u bent hoe dan ook verzekerd van het allerbeste schilderwerk voor een eerlijke prijs!