• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Schildersbedrijf van Neder-Betuwe

Een schildersbedrijf dat op een duurzame manier te werk gaat, en altijd het beste schilderwerk levert van hoge kwaliteit. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij GreenDot Onderhoudsplan aan het juiste adres. Als hét schildersbedrijf van Neder-Betuwe werken wij uitsluitend met de allerbeste schilders, die de hoogste kwaliteit schilderwerk leveren.

Dit alles realiseren wij op een duurzame manier. Hecht u dus ook veel waarde aan duurzaamheid, en gebruikt u graag duurzame alternatieven op het gebied van woningonderhoud? Dan sluiten onze schilderdiensten daar perfect op aan. 

Vakkundige schilders die echt naar u luisteren

GreenDot Onderhoudsplan in Neder-Betuwe is hét schildersbedrijf waar u naar op zoek bent. Onze vakkundige schilders helpen u uit de brand met iedere schilderklus. Zowel binnen- als buitenschilderwerk wordt verzorgd door onze professionals.

Wenst u een schilder in te schakelen voor uw schilderklus? Dan verwacht u uiteraard een professionele schilder met grote vakkennis. Daarnaast vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat uw schilder een professionele werkhouding heeft, vriendelijk en attent is. GreenDot Onderhoudsplan levert deze toppers!

Onze schilders in Neder-Betuwe zijn werkelijk waar van alle markten thuis. Zij hebben niet alleen een zeer brede vakkennis en veel ervaring, ze hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. De schilders van GreenDot Onderhoudsplan zijn vriendelijk, attent en respectvol. U vindt bij hen te allen tijde een luisterend oor. De klant is immers koning.

Uw wensen zijn onze wensen, en wij zijn pas volledig tevreden wanneer u dat ook bent!

Milieuvriendelijke manier van schilderen

Als bedrijf hebben wij duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat iedereen zijn steentje bij zou moeten dragen aan het verduurzamen van onze samenleving. Dit doen we gezamenlijk door allemaal gebruik te maken van duurzame alternatieven op het gebied van woningonderhoud.

Daarom hanteren wij te allen tijde een milieuvriendelijke manier van schilderen. Onze schilders in Neder-Betuwe werken uitsluitend met duurzame verfsoorten die zijn voorzien van een DUBOkeur certificaat. Wat houdt dit precies in?

DUBOkeur is een duurzaam keurmerk wat aantoont dat onze verf milieuvriendelijk is, en dus niet schadelijk voor de mens of het milieu. Het verzekert de consument bovendien van de meest duurzame keuze.

Meer weten over ons duurzame keurmerk? Lees onze blog over DUBOkeur!

Een uniek schilder abonnement bij GreenDotOnderhoudsplan

GreenDot Onderhoudsplan onderscheidt zich van andere schildersbedrijven in Neder-Betuwe middels ons aanbod van een uniek schilder abonnement. Bent u benieuwd wat ons schilder abonnement precies inhoudt? Wij vertellen het u graag. 

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement staat gelijk aan een compleet verzorgde service. Onze professionele schilders stellen een volledig onderhoudsplan voor u op. Deze is afgestemd op uw woning, en het benodigde schilderwerk zowel binnen- als buitenshuis. Vervolgens dragen onze schilders ook tijdig zorg voor als dit benodigde onderhoud.

Wilt u ook onbezorgd wonen en u niet meer druk maken om het schilderwerk in uw woning? Kies dan voor het schilder abonnement van GreenDot Onderhoudsplan.Ons abonnement gaat uiteraard gepaard met duidelijke afspraken, zo ook op financieel gebied. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan, en bent u te allen tijde voorzien van goed schilderwerk. 

Het belang van tijdig schilderonderhoud

Waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om tijdig schilderonderhoud uit te voeren? Er zijn diverse belangrijke redenen te benoemen. Om te beginnen ziet goed onderhouden schilderwerk er simpelweg mooier uit. U wilt immers dat uw woning altijd straalt, is het niet? Daarnaast heeft tijdig schilderonderhoud ook andere voordelen. 

Een goede verflaag biedt namelijk bescherming. Het helpt bijvoorbeeld beschermen tegen houtrot en schimmelvorming. Problemen die u uiteraard kosten wat het kost wilt voorkomen. U investeert dus in goed onderhoud, maar op de lange termijn betaalt dit zich dubbel en dwars weer terug. 

Zorg dus altijd voor een tijdig schilderonderhoud! Onze schilders in Neder-Betuwe helpen u graag!

Gratis offerte schilder in Neder-Betuwe

Wanneer u een professionele schilder inschakelt, wenst u uiteraard te weten welke kosten hiermee gepaard gaan. Dit begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons volledig gratis een offerteaanvraag doen. Een vrijblijvende offerte op maat, die is afgesteld op uw persoonlijke wensen. 

Om een goede offerte te kunnen opstellen, zullen wij u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s. Op basis hiervan kunnen onze experts een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en ook kunnen zij beoordelen welke schilderwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Deze informatie verwerken wij vervolgens in een persoonlijke offerte op maat.

U kunt bij GreenDot Onderhoudsplan altijd kiezen tussen een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons schilder abonnement. Welke keuze u ook maakt, u bent hoe dan ook verzekerd van duurzaam schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Dit alles bovendien voor een eerlijke prijs, dat wilt u toch ook?