• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Schildersbedrijf van Montfoort

GreenDot Onderhoudsplan, het schildersbedrijf van Montfoort.

Op zoek naar een schildersbedrijf in Montfoort? Zoek dan niet verder! Bij GreenDot Onderhoudsplan bent u aan het juiste adres. Puur vakmanschap dat gepaard gaat met een uitstekende en klantgerichte service, dat is de belofte die wij al onze klanten doen. 

Als hét schildersbedrijf van Montfoort staan wij voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze vakkundige schilders werken uitsluitend met de beste producten, die bovendien zijn voorzien van een duurzaam keurmerk. Onze onderhoudsschilders hanteren een milieuvriendelijke manier van schilderen zodat we samen een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving. 

Een professionele schilder nodig in Montfoort? Neem contact op met GreenDot Onderhoudsplan!

Veelzijdige schilder in Montfoort

Al onze schilders zijn met hun grote vakkennis zeer breed inzetbaar. Daarom staan wij klaar voor iedere schilderklus, hoe groot of klein deze ook mag zijn. Aan kennis geen gebrek, en ook een uitmuntende service ontbreekt niet bij onze schilders. 

Zowel voor schilderklussen binnen- als buitenshuis kunt u ons benaderen. Wij draaien onze hand niet om voor slechtere weersomstandigheden en u kunt dan ook het hele jaar door op ons rekenen. Het maakt niet uit of wij binnen of buiten schilderen, iedere klus wordt op een milieuvriendelijke manier uitgevoerd.

Al onze verfsoorten zijn voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit is een duurzaam keurmerk dat aantoont dat een product milieuvriendelijk is, en bovendien behoort tot de meest duurzame keuze. Meer weten over DUBOkeur? Lees onze blog voor meer informatie.

Wilt u ook verzekerd zijn van een duurzaam onderhoud van uw schilderwerk? Dan is GreenDot Onderhoudsplan hét schildersbedrijf voor u! Wij slaan graag de handen ineen om samen een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Want als we allemaal een beetje doen, kunnen we samen een hoop bereiken. 

Buitenschilder in Montfoort nodig?

Zoals reeds benoemd deinzen onze buitenschilders niet terug voor slechtere weersomstandigheden. Zowel in de zomerse warmte als in de winterse kou komen ze bij u langs voor iedere schilderklus. Een likje verf op de raamkozijnen of het schilderen van een nieuwe aanbouw, onze schilders hebben de benodigde vakkennis in huis voor iedere klus. 

De jarenlange ervaring van onze buitenschilders in Montfoort zorgt ervoor dat zij keer op keer een strak resultaat kunnen leveren. Bovendien luisteren onze professionals goed naar uw wensen, zodat het resultaat altijd overeenkomt met uw verwachtingen. 

Onze binnenschilders voor ieder klus binnenshuis

GreenDot Onderhoudsplan werkt niet alleen met de beste buitenschilders, ook onze huisschilders in Montfoort zijn ervaren professionals die hun werk met zeer veel passie uitvoeren. In iedere woning of bedrijfspand kunnen wij zorgdragen voor uw binnenschilderwerk. Het maakt niet uit om wat voor soort klus het gaat, onze huisschilder weten namelijk overal raad mee. Hun brede vakkennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat iedere schilderklus tot een goed einde wordt gebracht. 

Van kozijnen schilderen buitenshuis tot het overschilderen van uw buitenverblijf, zonder problemen brengen wij iedere schilderklus tot een goed einde. Ons doel is een glimlach op het gezicht van iedere klant, dit geloven wij met onze kwaliteit en duurzame manier van werken altijd te kunnen bereiken. 

Eenmalige schilderbeurt of schilder abonnement

Bij GreenDot Onderhoudsplan kunt u kiezen voor een eenmalige schilderbeurt, echter is er ook een uitgebreidere service mogelijk. Zo onderscheiden wij onszelf van andere schildersbedrijven in Montfoort met het aanbod van een milieuvriendelijk schilder abonnement. 

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van ons milieuvriendelijke schilder abonnement, heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar het onderhoud van uw schilderwerk. Onze experts nemen dit namelijk volledig van u uit handen. 

U ontvangt van ons bericht wanneer uw woning toe is aan een schilderbeurt. Uiteraard gaat ons schilder abonnement gepaard met duidelijke afspraken, ook op financieel gebied. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent. 

Offerte voor uw schilderklus aanvragen?

Wilt u weten wat onze schilders in Montfoort voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. 

Had u reeds meer willen weten over onze tarieven? Dan kunt u via onze website een offerteaanvraag doen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij u vragen om ons enkele foto’s toe te sturen. Op basis van deze foto’s kunnen wij een goede inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en ook kunnen we het benodigde onderhoud vaststellen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat voor uw schilderklus, hetzij op basis van eenmalig onderhoud of op basis van ons milieuvriendelijke schilder abonnement.