• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Schildersbedrijf van Heerde

Het vinden van een goede schilder in Heerde kan nog een hele uitdaging zijn. U wenst uiteraard een vakkundige schilder met kennis van zaken, maar u hecht ongetwijfeld ook waarde aan duurzaamheid en een goede communicatie. Gelukkig heeft u GreenDot Onderhoudsplan gevonden. 

Als hét schildersbedrijf van Heerde werken wij uitsluitend met de meest vakkundige schilders. Onze mensen hebben passie voor het vak, en hebben jarenlange ervaring met diverse soorten schilderwerk. Iedere schilderwerk voeren zij bovendien uit op een duurzame manier. Klinkt dit u als muziek in de oren?

Huur GreenDot Onderhoudsplan in voor uw schilderklus!

Uw duurzame schilder voor iedere klus

Zowel binnen- als buitenshuis hanteren onze schilders een milieuvriendelijke manier van schilderen. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van de meest duurzame producten. Zo zijn al onze verfsoorten voorzien van een DUBOkeur certificaat. 

DUBOkeur is een duurzaam keurmerk wat aantoont dat onze verf milieuvriendelijk is, en dus niet schadelijk voor de mens of het milieu. Het verzekert de consument van de meest duurzame keuze. 

En hoe zit het met het eindresultaat wanneer er een duurzame manier van werken wordt toegepast? Het zal u geruststellen te weten dat onze duurzaamheid niks afdoet aan de kwaliteit van ons werk. Sterker nog, ons duurzame schilderwerk gaat jaren langer mee. 

Hecht u als huiseigenaar ook waarde aan duurzaamheid? Dan is GreenDot Onderhoudsplan hét schildersbedrijf voor u!

Het meest veelzijdige schildersbedrijf in Heerde

GreenDot Onderhoudsplan is van alle markten thuis. Bij ons kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. De jarenlange ervaring van onze vakkundige schilders maakt dat zij zeer breed inzetbaar zijn. Geen klus is hen te veel, en zij zullen u keer op keer verrassen met het beste schilderwerk. 

Kozijnen schilders buitenshuis of een nieuw kleurtje op de wanden van de slaapkamer? Onze schilders in Heerde realiseren al uw wensen. Uw wensen zijn namelijk onze wensen, en wij zijn pas volledig tevreden wanneer u dat ook bent. 

Daarom hechten wij ook veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten. Op deze manier zorgen we voor duidelijke communicatie en wederzijds respect, de basis voor iedere succesvolle samenwerking. 

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement

Nog een manier waarop wij ons onderscheiden van andere schildersbedrijven in de regio, is middels het aanbod van een schilder abonnement. Wellicht bent u nog niet bekend met het concept, en vraagt u zich af wat dit nu eigenlijk precies inhoudt. Wij vertellen het u graag.

Wanneer u gebruik wenst te maken van ons schilder abonnement, kiest u als het ware voor een complete onderhoudsservice. Onze experts stellen een onderhoudsplan op voor al het schilderwerk in en rondom uw woning. De benodigde frequentie van het schilderwerk wordt vastgesteld, en onze onderhoudsschilders in Heerde zullen zorgdragen voor al deze klussen. 

Ons schilder abonnement gaat uiteraard gepaard met heldere afspraken. Ook op financieel gebied weet u precies waar u aan toe bent, geen onverwachte kosten achteraf dus. 

Wit u weten of ons schilder abonnement ook interessant kan zijn voor u? Neem contact op met GreenDot Onderhoudsplan om de mogelijkheden te bespreken.

Het belang van goed schilderwerk

U bent ongetwijfeld bekend met het belang van een goed onderhoud van uw woning. Ook het onderhoud van uw schilderwerk is van groot belang. Waarom is dit zo belangrijk, en welke voordelen brengt het met zich mee? Er zijn diverse redenen te benoemen.

Om te beginnen zorgt goed onderhouden schilderwerk ervoor dat uw woning er altijd stralend bij staat. Absoluut niet onbelangrijk, en ook goed voor de waarde van uw woning. Maar er zijn ook praktische voordelen. Zo biedt een goede verflaag de nodige bescherming.

Goed schilderwerk helpt houtrot en schimmelvorming te voorkomen. We kunnen dus wel stellen dat het onderhoud van uw schilderwerk zeer belangrijk is, en dat het u op de lange termijn bovendien veel geld kan besparen. 

Meer weten over het belang van goed schilderwerk? Lees het in onze blog!

Offerteaanvraag schilder in Heerde

Wenst u meer te weten over de kosten die gepaard gaan met uw schilderklus? Dan kunt u bij GreenDotOnderhoudsplan heel eenvoudig een offerteaanvraag doen. Dit is volledig gratis en bovendien vrijblijvend. 

Wij zullen u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van de schilderklus die gedaan moet worden. Op basis hiervan kunnen onze experts namelijk een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en de werkzaamheden die nodig zijn.

Bij GreenDot Onderhoudsplan in Heerde kunt u altijd kiezen voor een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Wij bieden u voor beide opties een eerlijke prijs. U bent bovendien verzekerd van het allerbeste schilderwerk en betrouwbare vakmannen die de klus voor u klaren.