• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Schildersbedrijf van Berkelland

Het vinden van een betrouwbare en professionele schilder is niet eenvoudig. Het aanbod is groots en het ene schildersbedrijf klinkt nog beter dan het andere. Gelukkig heeft u GreenDot Onderhoudsplan gevonden. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van betrouwbaarheid en professionaliteit, wij bieden ook nog eens een duurzame oplossing voor iedere schilderklus. 

Bent u woonachtig in Berkelland of omgeving, en bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat u bijstaat in het duurzaam onderhouden van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schilders zetten hun jarenlange ervaring graag in om u te helpen met iedere schilderklus. Altijd duurzaam en altijd voor een eerlijke prijs!

Vakkundige schilders die duurzaam schilderwerk leveren

GreenDot Onderhoudsplan werkt uitsluitend met de meest vakkundige schilders uit Berkelland. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met diverse soorten schilderwerk. Dit maakt dat zij iedere kwaststreep met zorg en vakkundigheid zetten. Hun professionele en zorgvuldige werkwijze resulteert keer op keer in het allerbeste resultaat. Alleen het beste schilderwerk is goed genoeg, en bovendien zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. 

Zowel klantcontact als duurzaamheid hebben wij als bedrijf hoog in het vaandel staan. U kunt er dus vanuit gaan dat onze schilders aandachtig luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Onze deur staat altijd voor u open en wij bieden wanneer nodig altijd een luisterend oor. 

Om de duurzaamheid van ons schilderwerk te garanderen, maken wij uitsluitend gebruik van producten die zijn voorzien van een DUBOkeurcertificaat. Dit wil zeggen dat al onze verfsoorten milieuvriendelijk zijn en dus niet schadelijk voor mens of milieu. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het creëren van een duurzame samenleving, iets waar we allemaal ons deel aan zouden moeten nemen. 

Wilt u ook een schilder in Berkelland die met zijn professionele werkhouding het allerbeste schilderwerk aflevert? Neem dan contact op met GreenDotOnderhoudsplan.

Het beste buitenschilderwerk in ieder seizoen

Het zal u geruststellen te weten dat de schilders van GreenDot Onderhoudsplan zich niet laten afschrikken door minder goede weersomstandigheden. Zowel in de warme zomermaanden als in de koudere wintermaanden kunt u rekenen op de optimale dienstverlening van GreenDot Onderhoudsplan.

Onze schilders komen door weer en wind bij u langs op de afgesproken tijd. Ook wanneer u een schilderklus buitenshuis voor ons heeft, pakken wij deze met enthousiasme aan. Van kozijnen tot voorgevels en van garages tot dakkapel, u wenst en wij creëren. 

Zelfs buitenshuis hanteren wij een milieuvriendelijke manier van schilderen, uitsluitend gebruikmakend van de allerbeste en meest duurzame producten. 

Wist u dat al onze schilders in Berkelland bekend zijn met het lokale werkveld? Er is geen type woning dat hen vreemd is, en ook is er geen uitdaging die hen in de weg zal staan om iedere schilderklus tot een goed einde te brengen. 

De beste huisschilders voor iedere klus binnenshuis

Ook voor iedere schilderklus binnenshuis kunt u terecht bij GreenDot Onderhoudsplan. Wij werken met de allerbeste huisschilders om u ook binnenshuis te kunnen voorzien van het allerbeste schilderwerk. 

Heeft u net een nieuwe woning en dient deze nog volledig te worden voorzien van een goede verflaag? Dan zetten wij alle zeilen bij om uw woning binnen een mum van tijd bewoonbaar te maken. 

Maar ook voor de wat kleinere klus kunt u bij ons terecht. Geen klus is ons te min, dus ook dat ene wandje in de slaapkamer komen wij graag voor u overschilderen. 

Milieuvriendelijk schilder abonnement Berkelland

Wij onderscheiden onszelf van andere schildersbedrijven in Berkelland met het aanbod van ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Met dit abonnement bieden wij onze klanten een volledige service.

Wanneer u gebruik maakt van ons schilder abonnement zorgen onze professionals voor een goed en frequent onderhoud van al het schilderwerk in en rondom uw woning. Dit wil zeggen dat u vanzelf een seintje van ons krijgt wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, waarna wij direct een afspraak met u inplannen.

Dit abonnement gaat uiteraard gepaard met duidelijke afspraken. Ook op financieel gebied wordt alles vooraf vastgesteld. U hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Dit is pas wat je noemt onbezorgd wonen!

Vraag een offerte aan bij GreenDotOnderhoudsplan

U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten voor uw schilderklus. Gelukkig kunt u via onze website volledig gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wacht dus niet langer en laat ons weten welke klus er geklaard moet worden!

Wanneer wij uw offerteaanvraag binnenkrijgen, zullen wij u verzoeken om ons enkele foto’s van het betreffende oppervlak te sturen. Op deze manier kunnen wij namelijk en goede inschatting maken van de benodigde schilderwerkzaamheden, en ontvangt u dus een offerte volledig op maat die aansluit bij uw wensen. 

Wij bieden onze klanten altijd twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eenmalige schilderbeurt, maar ook de mogelijkheid om ons schilder abonnement te gebruiken willen wij u niet ontnemen. Ongeacht welke keuze u maakt, u bent gegarandeerd verzekerd van het beste schilderwerk voor een eerlijke prijs.