• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Schildersbedrijf van Apeldoorn

Op zoek naar een professionele schilder in Apeldoorn? Bij GreenDot Onderhoudsplan bent u aan het juiste adres. Uitsluitend het allerbeste vakwerk, uitgevoerd door vakkundige professionals. Zowel huisschilders als buitenschilders, GreenDot Onderhoudsplan heeft al het benodigde vakmanschap in huis.

Als bedrijf hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en een duurzame manier van werken. Daarom gaan al onze schilders op een milieuvriendelijke manier te werk. Bovendien kunt u te allen tijde uitgaan van een klantgerichte service. Bij ons is de klant namelijk nog steeds koning!

Neem contact op met GreenDot Onderhoudsplan Apeldoorn.

Duurzaam schilderwerk in Apeldoorn en omstreken

Wilt u het schilderwerk in en rondom uw woning ook op een duurzame manier laten uitvoeren? Dan is GreenDotOnderhoudsplan er voor u! Iedere schilderklus wordt door onze schilders in Apeldoorn op een milieuvriendelijke manier uitgevoerd. 

Zo maken wij uitsluitend gebruik van de meest milieuvriendelijke verfsoorten, die altijd zijn voorzien van een DUBOkeur certificaat. Dit is een duurzaam keurmerk wat aangeeft dat een product niet schadelijk is voor mens of milieu. Op deze manier weet u dus zeker dat uw schilderklus op een duurzame manier wordt aangepakt. Wilt u meer weten over DUBOkeur? Lees dan hier onze blog!

Ons milieuvriendelijke schilder abonnement

GreenDot Onderhoudsplan onderscheidt zich van andere schilders in Apeldoorn met het aanbod van een milieuvriendelijk schilder abonnement. Wat wil dat zeggen? 

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om bij ons een schilder abonnement af te sluiten. Dit houdt in dat onze onderhoudsschilders zorgdragen voor al het schilderonderhoud in en rondom uw woning. Op deze manier heeft u hier zelf dus helemaal geen omkijken meer naar. 

Een schilder abonnement gaat uiteraard gepaard met goede afspraken, ook op financieel gebied. U komt dus nooit voor verrassingen te staan en ook zal er geen sprake zijn van onverwachte kosten achteraf. 

Wilt u weten of ons milieuvriendelijke schilder abonnement ook interessant is voor u? Wij voorzien u graag van een passend advies.

Onze veelzijdige schilders in Apeldoorn

GreenDot Onderhoudsplan werkt uitsluitend met de meest professionele en vakkundige schilders. Onze schilders zijn dan ook breed inzetbaar. Het maakt niet uit of het een schilderklus binnen- of buitenshuis betreft, zij zorgen gegarandeerd voor het allerbeste eindresultaat, en dat ook nog eens op een duurzame manier.

Huisschilder in Apeldoorn nodig?

Heeft u binnenshuis een schilderklus die nodig eens aangepakt moet worden? Dan kunt u vertrouwen op één van onze vakkundige huisschilders. Van badkamer tot keuken en van plafonds tot raamkozijnen, geen klus is te groot of te klein en geen verzoek is ons vreemd.

Onze huisschilders gaan zeer zorgvuldig te werk, zorgen te allen tijde voor een nette werkplek en geven enthousiast gehoor aan al uw vragen. Wilt u zich ook gehoord voelen en bovendien genieten van het allerbeste schilderwerk? Dan is GreenDotOnderhoudsplan het schildersbedrijf voor u!

Buitenschilderwerk in Apeldoorn

Ook voor iedere schilderklus buitenshuis kunt u bij ons aankloppen. Wij werken namelijk met de beste buitenschilders uit de regio. Onze schilders zijn bekend met de omgeving en de diverse type woningen die zich in Apeldoorn bevinden.

Zowel in de zomermaanden als in de koudere wintermaanden kunt u vertrouwen op onze buitenschilders. Zij zorgen dat uw woning er het hele jaar door prachtig bij staat.

Het belang van goed onderhouden schilderwerk

Als huiseigenaar vraagt u zich wellicht af waarom een goed en frequent onderhoud van uw schilderwerk nu eigenlijk zo belangrijk is. Dat is begrijpelijk. Wij vertellen u graag wat meer over het belang van dit onderhoud. 

Er zijn diverse redenen waarom een goed onderhoud van uw schilderwerk belangrijk is. Om te beginnen zorgt goed onderhouden schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning voor een prachtig gezicht. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Daarnaast beschermt een goede verflaag ook tegen houtrot, zeer belangrijk om lekkages te voorkomen. 

Wilt u meer weten over het belang van goed onderhouden schilderwerk? Lees dan onze blog over het belang van schilderonderhoud.

Offerteaanvraag schilderklus Apeldoorn

Bent u benieuwd naar de kosten van uw schilderklus? Wij voorzien u graag van een offerte op maat, die volledig aansluit bij uw wensen. Wij zullen u vragen om ons te voorzien van een aantal foto’s van de betreffende schilderklus. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de staat van het schilderwerk en de benodigde schilderwerkzaamheden. 

Vraag nu direct uw offerte aan via onze website!

Wanneer u bij ons een offerteaanvraag doet, krijgt u van ons twee keuzes aangereikt. U kunt kiezen voor een eenmalige schilderbeurt, maar ook ons milieuvriendelijke schilder abonnement behoord tot de mogelijkheden. Wat uw keuze ook is, u kunt hoe dan ook rekenen op het allerbeste schilderwerk voor een eerlijke prijs!