• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Hét Allround Schildersbedrijf van Epe

Heeft u thuis een schilderklus die geklaard moet worden, en ziet u het toch niet helemaal zitten om deze klus zelf uit te gaan voeren? Dan overweegt u wellicht een professionele schilder in te schakelen. In dat geval bent u bij GreenDot Onderhoudsplan in Epe aan het juiste adres.

Onze vakkundige schilders helpen u graag met alles op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Er is geen uitdaging die onze professionals uit de weg gaan, zij brengen iedere schilderklus tot een goed einde. Bovendien is alleen het allerbeste resultaat goed genoeg, wij zijn pas volledig tevreden wanneer onze klant dat ook is!

Neem contact op met hét allround schildersbedrijf in Epe!

Onze veelzijdige schilders in Epe

Als hét schildersbedrijf van Epe werken wij uitsluitend met de meest vakkundige schilders. Professionals die passie hebben voor hun vak, en iedere kwaststreep zorgvuldig zetten. Bovendien beschikken onze schilders over jarenlange ervaring met diverse soorten schilderwerken. Dit maakt dat zij zeer breed inzetbaar zijn, en wij dus al onze klanten kunnen voorzien van een uitmuntende service. 

Binnenschilderwerk 

Bent u recentelijk in een nieuwe woning getrokken, en ontbreekt het schilderwerk binnenshuis? Dan staat ons team van huisschilders klaar om u te helpen. Maar ook voor een kleinere klus draaien onze schilders hun hand niet om. 

Onze professionals garanderen het allerbeste schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Dit schilderwerk wordt bovendien op een duurzame manier bewerkstelligt. Onze milieuvriendelijke schildertechnieken en producten zorgen voor een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

Ook een huisschilder van GreenDot Onderhoudsplan inhuren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespeken.

Buitenschilderwerk

Ook wanneer de buitenzijde van uw woning vraagt om het nodige schilderwerk, kunt u rekenen op GreenDotOnderhoudsplan. Onze buitenschilders in Epe zijn het hele jaar door actief. Zij laten zich niet afschrikken door minder goede weersomstandigheden, en leveren ongeacht de omstandigheden het allerbeste schilderwerk. 

Van raamkozijn tot dakkapel en van voorgevel tot buitenverblijf, geen klus is te groot voor onze ervaren buitenschilders. Naast een brede vakkennis zijn zij ook goed bekend met het lokale werkveld. De diverse type woningen zijn hen niet vreemd, en ook zijn ze voorbereid op eventuele uitdagingen die de omgeving met zich mee kan brengen. 

Milieuvriendelijk schilder abonnement

GreenDot Onderhoudsplan onderscheidt zich van andere schildersbedrijven in Epe middels het aanbod van een schilder abonnement. Wanneer u kiest voor ons milieuvriendelijke schilder abonnement zorgen onze onderhoudsschilders voor een onderhoudsplan op de lange termijn. Zij maken een inschatting van de benodigde frequentie van uw schilderwerk, en leggen dit op voorhand voor u vast.

Op deze manier weet u dus precies waar u aan toe bent, en heeft u bovendien geen omkijken meer naar het schilderwerk in en rondom uw woning. Dat is pas wat we noemen onbezorgd wonen! 

Waar en wanneer het u uitkomt

Onze onderhoudsschilders in Epe zijn zeer flexibel. Zij passen hun schema dan ook graag aan op uw wensen. Wij komen bij u langs voor het nodige onderhoud, op een moment dat dit u het beste uitkomt. 

Ook wanneer u ons inhuurt voor een eenmalige schilderbeurt, kiezen we in overleg met u een passend moment. Wenst u ook een flexibele schilder in te schakelen, die luistert naar uw wensen en zich bovendien aanpast aan uw agenda? Dan bent u bij GreenDot Onderhoudsplan dus aan het juiste adres.

Schilder advies nodig?

Ook voor een advies op maat kunt u bij ons terecht. Bent u de muren in uw woonkamer zat, en mag er weleens een ander kleurtje op? Dan is het belangrijk om een kleur te kiezen die passend is. De kleur van de wanden kan namelijk een grote invloed hebben op de ruimte in zijn geheel. Zo kan een bepaalde kleur de ruimte groter of kleiner laten lijken. Daarom is het altijd goed om advies te vragen aan een professional. 

Wenst u een professioneel advies op maat voor uw schilderklus? Neem dan vrijblijvend contact op met GreenDot Onderhoudsplan! Wij voorzien u zo snel mogelijk van een passende reactie.

Offerte schilder in Epe 

Had u meer willen weten over de tarieven die wij hanteren voor uw schilderklus? Het doet ons deugd u te kunnen meedelen dat u bij ons gratis een offerte kunt aanvragen, een offerte op maat die volledig aansluit op uw wensen. 

Wij zullen u vragen om ons te voorzien van enkele foto’s van het betreffende oppervlak. Op basis hiervan kunnen onze experts een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk, en ook kunnen zij inschatten welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Dit verwerken wij vervolgens in een persoonlijke offerte.

Vraag nu direct uw offerte aan!

U kunt kiezen tussen een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Welke keuze u ook maakt, u bent hoe dan ook zeker van het allerbeste schilderwerk. Duurzaamheid en kwaliteit worden op een fantastische manier met elkaar gecombineerd, en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.