• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Franchisenemer worden van GreenDot Onderhoudsplan? Dat kan!

GreenDot Onderhoudsplan is een uniek schildersbedrijf. Wij voeren namelijk al onze schilderwerken uit op topniveau en met oog voor het milieu. Wij zien al onze schilderwerkzaamheden als een uitgelezen kans om ook iets goeds voor de wereld te doen. Deel jij onze werk- en denkwijze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over GreenDot Onderhoudsplan

GreenDot Onderhoudsplan is een betrouwbaar, all-round schildersbedrijf. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor allerlei soorten schilderklussen. Van het eenmalig schilderen van het woonhuis tot onderhoud van het schilderwerk. En van het tegengaan van houtrot tot een jarenlang onderhoudsabonnement. 

In al het werk dat wij doen, staat milieubewustzijn hoog in het vaandel. Wij werken enkel met milieubewuste verf die niet schadelijk is voor mens of milieu. Verf is namelijk vaak ontzettend vervuilend, zowel in productie als in afvalstof. Daarom is al onze verf voorzien van het DUBOkeur certificaat. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren dat hun schilder klus wordt geklaard met de meest milieuvriendelijke verf op de markt.

Franchisenemer worden? 

Spreekt deze hedendaagse manier van schilderen jou aan? Dan hebben wij goed nieuws! GreenDot Onderhoudsplan is namelijk op zoek naar franchisenemers. Wij rollen onze aanpak graag breder uit om de schildersbranche milieuvriendelijker te maken. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom verwelkomen wij franchisenemers uit heel het land om dit samen met ons uit te dragen.

Heb jij een resultaatgericht bedrijf in de schilder- of onderhoudsbranche? En wil je jouw bedrijf naar een hoger en duurzamer plan tillen? Dan bieden wij jou de handvatten om dit op de manier van GreenDot Onderhoudsplan te doen. Wij zorgen voor het opleiden van personeel, helpen je met jouw nieuwe marketingstrategie en delen al onze kennis over het gebruik milieuvriendelijke producten.

Profiteer mee van veel voordelen

Als franchisenemer van GreenDot Onderhoudsplan profiteer je mee van de vele voordelen van ons bedrijf. Je kunt niet alleen een vliegende start maken in de wereld van milieubewust schilderen, maar profiteert ook van onze naamsbekendheid.

Ons bedrijf staat erom bekend de klant centraal te stellen. We maken duidelijke afspraken vooraf zodat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn. Daarnaast werken wij altijd twee offertes uit: de eerste voor een eenmalige schilderbeurt en de tweede in combinatie met ons schilder abonnement. Wij bieden zo iedereen de keuze voor welke milieuvriendelijke oplossing ze willen gaan.

Waar nodig bieden wij exclusiviteit voor een bepaalde regio zodat jouw bedrijf volop kan doorontwikkelen. En dat met alle bewezen voordelen van GreenDot Onderhoudsplan!

Wil jij meer weten over onze franchisemogelijkheden? Ben je benieuwd naar onze tarieven? Of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Zo komen we erachter of er een klik is en kunnen we samen naar de toekomst kijken! Want een groenere toekomst, die bereiken we samen.