• 085-0603543
  • info@greendotonderhoudsplan.nl

Betrouwbaar Schildersbedrijf in Berg en Dal 

Het vinden van een betrouwbare schilder in Berg en Dal is zo eenvoudig nog niet. Er zijn veel schildersbedrijven die hun diensten aanprijzen en wellicht kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Het doet ons deugd u te vertellen dat u bij GreenDot Onderhoudsplan aan het juiste adres bent.  

Als bedrijf onderscheiden wij ons graag met een duurzame manier van werken. Daarnaast werken wij uitsluitend met de meest betrouwbare en vakkundige schilders uit de regio. Wilt u verzekerd zijn van het allerbeste schilderwerk en een professionele, klantgerichte service? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze veelzijdige schilders in Berg en Dal 

GreenDot Onderhoudsplan is een veelzijdig schildersbedrijf. Onze vakkundige schilders zijn zeer breed inzetbaar vanwege hun jarenlange ervaring. Niet alleen binnenshuis maar ook voor iedere schilderklus buitenshuis kunt u een beroep doen op onze professionals. Iedere klus wordt gegarandeerd op een milieuvriendelijke manier uitgevoerd, uitsluitend met het allerbeste eindresultaat.  

Schilders die hun afspraken niet nakomen of te laat verschijnen, dat zult u bij GreenDot Onderhoudsplan niet meemaken. Onze schilders in Berg en Dal zijn zeer punctueel en gaan zorgvuldig te werk. 

Buitenschilder in Berg en Dal nodig?

Is de buitenzijde van uw woning toe aan het nodige schilderonderhoud? Dan staan onze buitenschilders in Berg en Dal voor u klaar. Van raamkozijnen tot voorgevels en van dakkapel tot buitenverblijf, geen klus is ons vreemd. Door weer en wind komen onze buitenschilders naar u toe om het allerbeste schilderwerk af te leveren.  

Ook buitenshuis gaan onze schilders op een milieuvriendelijke manier te werk, waardoor u dus altijd verzekerd bent van een duurzaam onderhoud van uw woning.  

Onze professionele huisschilders

Ook voor iedere schilderklus binnenshuis staan onze professionals voor u klaar. Of het nu gaat om muren en plafond, de badkamer, de keuken of misschien wel de gehele woning, wij draaien onze hand er niet voor om. Ook onze huisschilders in Berg en Dal zijn zeer vakkundig en hebben jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam schilderwerk. 

Gegarandeerd straks schilderwerk in uw woning? U weet ons te vinden!

Duurzaamheid vinden wij belangrijk

Als huiseigenaar heeft u duurzaamheid ongetwijfeld hoog in het vaandel staan. GreenDot Onderhoudsplan sluit zich daar volledig bij aan. Wij garanderen dan ook niet alleen de allerbeste kwaliteit, wij voeren iedere schilderklus ook nog eens op een milieuvriendelijke manier uit. 

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die een milieuvriendelijke manier van schilderen hanteren. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame samenleving, en een positief toekomstbeeld.  

Ook onze betrouwbare schilders in Berg en Dal hanteren deze milieuvriendelijke manier van schilderen. Dit doen zij onder andere door het gebruik van duurzame producten. Zo zijn alle verfsoorten waar wij mee werken voorzien van een DUBOkeur certificaat. Wat wil dat zeggen? 

DUBOkeur is een duurzaam keurmerk voor grondstoffen en bouwproducten. Het toont aan dat onze verf milieuvriendelijk is en dus niet schadelijk voor mens en milieu. Op deze manier bent u als consument verzekerd van de meest duurzame keuze.

Eenmalig schilderwerk of schilder abonnement

Weet u wat GreenDot Onderhoudsplan zo bijzonder maakt? Wij onderscheiden ons met het aanbod van een schilder abonnement. Wanneer u gebruik maakt van dit schilder abonnement, zullen onder professionele onderhoudsschilders het schilderonderhoud van uw woning volledig van u uit handen nemen. U heeft hier zelf dus helemaal geen omkijken meer naar, dat is toch ideaal?! 

Uiteraard gaat dit abonnement gepaard met heldere afspraken, zowel betreft de werkzaamheden als de financiën.  

Wenst u slechts eenmaal gebruik te maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval ontvangt u van ons een offerte voor een eenmalige schilderklus. Ook hierbij hanteren wij uiteraard duidelijke afspraken en een eerlijke prijs. 

Schilder offerte aanvragen 

Wenst u een offerte op maat te ontvangen die aansluit bij uw wensen en verwachtingen?  Dat kan! U kunt gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag doen via onze website.

Om u een passende offerte te kunnen aanbieden, zullen wij u vragen om ons te voorzien van een aantal foto’s. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de huidige staat van het schilderwerk en de benodigde schilderwerkzaamheden. Vervolgens doen wij u een passend aanbod.

U kunt kiezen tussen een eenmalige schilderbeurt of het gebruik van ons milieuvriendelijke schilder abonnement. Beide opties komen uiteraard met de allerbeste service en gegarandeerd het beste schilderwerk. Wij zorgen te allen tijde voor een goede communicatie en maken heldere afspraken. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. 

Zit u met een vraag of heeft u een advies nodig betreft uw schilderklus? Wij helpen u graag verder, neem dus gerust contact met ons op.